Voorbereiding
Door: chimney
Blijf op de hoogte en volg Jurgen
09 Januari 2012 | Nederland, Utrecht
Vorige week nog even infomatie ingewonnen bij vriend en recordhouder van het traject. Zie http://www.11000km.nl Dat gaf rust.
Kan niet mis gaan. Het andere aspect en wellicht veel belangrijker is natuurlijker het fietsen. Tja en daar valt de voorbereiding tegen. Ik reken er maar op dat de vele trainingsjaren hier soelaas biedt. We zullen zien. Morgen eindelijke vertrek naar Cairo en vanaf de 14e begint het avontuur. Heb er zin in.
Goede Doelen:
Veel deelnemers gebruiken zo'n tocht om geld in te zamelen voor een goed doel. Zelf doe ik dit niet. Ik denk wel dat er veel grote organisaties zijn die veel goeds doen in Afrika. Kijk daarvoor eens op de volgende sites:
En zo zijn er nog velen. Ondersteun ze!
Veel meer informatie over de tocht is te vinden op : http://tourdafrique.com/tours/tourdafrique/overview
Hier staat altijd het laatste nieuws van de tocht waar ik aan deelneem en bij de rider profiles vindt je veel blogs en sites van andere deelnemers.